Een professionele website laat je bouwen

Wist je dat je voor weinig geld al een hele professionele website kunt laten bouwen? Vooral voor beginnende ondernemers kan dit aantrekkelijk zijn. Het is dan vaak nog lastig om geld te vinden voor extra uitgaven en een dure website kan dan net te ver gegrepen zijn. Er zijn professionele webdesigners zoals Vrijdagonline die deze taak graag voor weinig geld voor je doen. Je krijgt dan een unieke en originele basiswebsite, een gemakkelijk bedieningssysteem, hun professionele kennis en expertise en de nodige modules ter beschikking waarmee je zelf je website onderhoudt en uitbreidt.

De basis

Het belangrijkste wat een webdesigner voor je kan doen is het ontwerpen van de lay-out van de website. Hij of zij zal hier je logo in verwerken, de kleurencombinatie uitkiezen, links leggen tussen de basispagina’s en foto’s toevoegen. Ook zal je website volledig zijn ingesteld op de laatste Zoekmachine Optimalisatie methoden. Als je zelf makkelijk schrijft, dan kun je zelf de teksten aanleveren, maar de meeste bureaus hebben ook beschikking over hun eigen tekstschrijvers, mocht je dit liever uitbesteden. Je krijg vervolgens een volledig ontworpen website aangeleverd met daarin de basispagina’s en nodige links. Het is vervolgens aan jou om deze te gaan uitbreiden en verbeteren.

Na de oplevering

Nadat je de website hebt ontvangen en goedgekeurd zal deze online gezet worden. Je krijgt de inloggegevens van het bedieningssysteem en kunt vervolgens je eigen modules toevoegen. Denk hierbij aan een blog, een talenmodule, de mogelijkheid voor bepaalde klanten om te kunnen inloggen of een formulier om contact met je op te nemen. Ook krijg je vaak de toegang tot interessante statistieken waarmee je kunt zien hoeveel bezoekers je website heeft, waar deze vandaan komen en hoe lang deze op je website blijven hangen. Zo begin je met een geweldig basis ontwerp waar je vervolgens je eigen stempel op drukt. Voor beginnende ondernemers en ZZP’ers is dit een uitkomst en een gegarandeerde goede start richting een succesvol bedrijf.